Magyar foci

Mutatjuk, hogy lehet bérletet vásárolni a Fradi EL-meccseire

A legdrágább 35 ezer 190 forintba kerül.

Hétfőn elkezdődött a bérletes szurkolók számára az Európa Liga csoportkörébe jutott Ferencváros hazai mérkőzéseire szóló EL-bérletek árusítása, amelyeket csütörtök déltől már azok a drukkerek is megvehetnek, akik nem rendelkeznek szezonbérlettel.

A fradi.hu beszámolója szerint a bolgár Ludogorec elleni október 3-i, az orosz CSZKA Moszkva elleni november 7-i, valamint a spanyol Espanyol elleni november 28-i EL-csoportmérkőzéseket magában foglaló bérletet azért is érdemes megvásárolni, mert egy találkozóra szóló jegyeket csak akkor árusítanak majd, ha nem kelt el az összes bérlet.

A szezonbérlettel rendelkező drukkerek kedvezményes áron juthatnak az El-bérlethez, amelyet ugyanarra a helyre vásárolhatnak meg, ahova a szezonbérletük is szól. A legdrágább EL-bérlet kedvezménnyel 28 ezer 980, a legolcsóbb 10 ezer 500 forintba kerül, kedvezmény nélkül ugyanez 35 ezer 190 forint, illetve 12 ezer 750 forint.

Ha az egyes mérkőzésekre lesz különálló jegyértékesítés, akkor ebben a kategóriában 5000-től 13 ezer 800 forintig terjed majd egy belépő ára.

A klub felhívta a B1, B2 és B3 szektorokban helyet foglaló szurkolók figyelmét arra, hogy vásárláskor helyre szóló jegyet kell választaniuk. Az FTC hazai EL-találkozóin nem lesz lehetőség nyugdíjas és diák, valamint a családi szektorba kedvezményes jegyvásárlásra.

A bérleteket online a meccsjegy.fradi.hu weboldalon, illetve a Groupama Aréna jegypénztáraiban, pénteken 10 és 18 óra között, szombatonként pedig az aktuális hazai bajnoki meccs félidejéig lehet megvásárolni.

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik