Magyar foci sport

Izraelben köthet ki a Ferencváros középpályása

Úgy tűnik, Sztefan Szpirovszki nem marad sokáig a Ferencváros labdarúgója. Az észak-macedón középpályás hosszú sérülés után tért vissza a magyar bajnokhoz, de idén egyedül a Puskás Akadémia elleni 4-1-es vereség alkalmával lépett pályára – igaz, ezen egy gyönyörű gólt lőtt.

Mellőzésének másik oka a sérülés mellett az is lehet, hogy az MLSZ szabályváltozása miatt csak tíz légióst nevezhetnek a csapatok szeptember elseje után a csapatba. Többek között vélhetően ez is közrejátszott Davide Lanzafame elengedésében is és akár további távozókhoz is vezethet.

Ami Szpirovszkit illeti, a középpályás meghívót kapott Észak-Macedónia válogatottjába, amely Izraellel játszik Európa-bajnoki selejtezőt, de a Fradi játékosa már az országban is volt, mivel a Hapoel Tel-Avivval egyeztetett. A helyi One.il szerint csak az orvosi vizsgálatokon múlik már, hogy a 29 éves futballista átigazolhasson.

Kiemelt kép: Szirtesi László/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!