Magyar foci

Folytatja a menetelést az NB I meglepetéscsapata?

Idegenben játszik a Mezőkövesd, csakúgy, mint a többi hibátlan együttes.

Mind a négy százszázalékos csapat megőrizheti hibátlan mérlegét az OTP Bank Ligában, ugyanis a hétvégi, negyedik fordulóban nem egymással találkoznak. Az viszont a kvartett valamennyi tagjának nehézséget okozhat, hogy idegenben kellene begyűjteni az újabb három pontot.

812 millió forintot ér az NB I legértékesebb labdarúgója
A fehérvári Loic Nego megelőzte a fradista Isaelt.

Az első három kör eredményeit és mutatott játékát figyelembe véve a Debrecennek lesz a legkönnyebb dolga, mivel a pont nélkül álló Budapest Honvéd vendégeként lép pályára, riválisa pedig az előző két meccsén helyenként kilátástalanul futballozott.

A listavezető Mol Fehérvár Pakson, a Mezőkövesd a Diósgyőr otthonában, míg a címvédő Ferencváros a Puskás Akadémia stadionjában próbálja megőrizni százszázalékos mérlegét. A piros-kékek számára bíztató lehet, hogy 11 találattal kimagaslóan a legtöbb gólt szerezték.

Az idény eddigi meglepetéscsapata, a Mezőkövesd elsősorban annak köszönheti sikereit, hogy rendkívül stabil a védekezése, elöl pedig a középpályás Cseri Tamás klasszis megoldásai és góljai segítették Kuttor Attila csapatát, amelynek mostani ellenfele holtversenyben a legtöbb gólt kapta.

A zöld-fehérek esetében a legnagyobb kérdés, hogy mennyit vett ki a csapat játékosaiból a csütörtöki Európa Liga-selejtező, amelyen gól nélküli döntetlent értek el a litván Suduva vendégeként.

Európa Liga: büntetőtől fosztotta meg a Fradit a játékvezető
Hogy jogostól, vagy sem, azt mindenki döntse el maga.

A Fehérvár és a Mezőkövesd három, a Debrecen két, míg a Ferencváros egy találkozó után százszázalékos. A százszázalékos együttesek száma nem biztos, hogy csökken, de pontnélkülieké mindenképpen, ugyanis a kispestiek mellett a Kaposvár és a Zalaegerszeg ragadt be teljesen a rajtnál, a két újonc ezúttal egymással csap össze.

Az M4 Sport szombaton a Honvéd-Debrecen, vasárnap a Puskás Akadémia-Ferencváros összecsapást tűzi műsorára, a többi találkozó az m4sport.hu-n követhető élőben. A szombati mérkőzésekről a Körkapcsolást a 19.07-es Sportvilágban lehet hallgatni a Kossuth Rádióban, illetve a kezdéstől az m4sport.hu-n.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójának programja

Szombat,
18.00: Kisvárda Master Good–Újpest FC
18.00: Paksi FC–Mol Fehérvár FC
18.00: Diósgyőri VTK–Mezőkövesd Zsóry FC
18.00: Kaposvári Rákóczi FC–ZTE FC
18.00: Budapest Honvéd–Debreceni VSC
Vasárnap,
18.00: Puskás Akadémia FC–Ferencváros

Kiemelt kép: Facebook / Mezőkövesd Zsóry FC

Olvasói sztorik