Magyar foci sport

Marco Rossi: Hajrá Fradi és mindörökké hajrá magyarok!

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi elég aktív a Facebookon, most a Ferencváros – Dinamo Zagreb mérkőzés kapcsán is leírta a gondolatait, és nehéz lenne kivetnivalót találni benne. Az olasz szakember szerint félre kell tenni a rivalizálást és közösen kell szurkolni az egyedüli talpon maradt magyar klubcsapatnak.

Ma este lesz egy nagyon fontos meccs.

 

Az európai selejtezőkben még állva maradt egyetlen magyar csapat játszik.

 

Ma este támogassuk mindannyian őket. Emelkedjünk felül a rivalizáláson.

 

A magyar futballnak szüksége van ránk.

 

Ezeknek a fiúknak szüksége van ránk! Én benne vagyok! Hajrá Fradi és (mindörökké) Hajrá Magyarok!

A Ferencváros elég jó eredményt ért el egy hete Zágrábban, Sigér Dávid nagyon fontos góljával alakult ki az 1-1-es végeredmény, úgyhogy a magyar bajnok kedvező helyzetből várhatja a visszavágót. A horvátok vezetőedzője ugyanakkor elég magabiztosnak tűnik, azt mondta: nem matekoznak, nyerni jöttek. A párharc győztese a BL-selejtező playoffkörében folytatja, azaz egy lépésre kerül a főtábla – nem mellesleg minimum az Európa Liga csoportköre biztos lenne. A vesztes az EL-selejtező rájátszásába kerül.

A Groupama Arénában 20 órakor kezdődik majd a mérkőzés.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!