Magyar foci bajnokok ligája

Bajnokok Ligája: nagyon magabiztos a Fradi ellenfelének edzője

Nenad Bjelica nem udvariaskodott a magyar bajnokkal.

Nenad Bjelica vezetőedző optimistán látja a Dinamo Zagreb helyzetét. A Fradi ellenfelének mestere, meglehetősen magabiztos volt a találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

Nagyon jó formában vagyunk, húsz játékossal érkeztünk, és mindannyian nagyon lelkesek, játszani akarnak és készen állnak a mérkőzésre. Az edzések során elégedett voltam a futballistákkal, mindent megtettek a tréningeken is, nagy erőbedobással edzettek. Az utóbbi két eredménytől eltekintve jó állapotban vagyunk (az FTC elleni 1-1 után a Dinamo 0-0-ra végzett az Osijek ellen, igaz, alaposan más csapattal – a szerk.). Nem becsülöm le az ellenfelet, mert nagyon erős, jó játékosai vannak, de nincs helye a számítgatásnak, kizárólag a győzelemre játszunk. Biztos vagyok benne, hogy koncentráltak, magabiztosak és bátrak leszünk. Mindegy, hogy az elején vagy a végén dolgozzuk le a hátrányt, én bízom a csapatomban

mondta a Dinamo vezetőedzője.

BL: Rebrov más taktikával küldi harcba a Fradit hazai pályán
A Ferencváros vezetőedzője Davide Lanzafame távozásáról is beszélt a Dinamo elleni visszavágó előtt.

A Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágója 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában, de az M4 Sport is élőben közvetíti.

Kiemelt fotó: www,fradi.hu

Olvasói sztorik