Magyar foci bajnokok ligája

A horvátok bebizonyították, hogy a Fradi tényleg gólt szerzett Zágrábban

A magyar bajnok Ferencváros nagyszerű eredményt ért el a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körében, a Dinamo Zagreb elleni 1-1-es döntetlen mindenképpen a bravúr kategória és elég jó kiindulópont a visszavágó előtt. A mérkőzést ízekre is szedtük, íme:

BL: a Fradi kifizettette a horvátokkal a nagyképűségük árát
A BL-selejtező harmadik fordulójának odavágóján sokszor látványos és komoly volt a különbség a csapatok között, ám az FTC bravúrjával legalább ötven százaléknyi esélyt teremtett a továbbjutásra. Elemzés.

A Fradi gólját Sigér Dávid szerezte a 60. percben, egy kapusról kipattanó labdát fejelt kapura, amit ugyan bevetődve kirúgott a levegőből Dino Peric, de a játékvezető úgy ítélte meg, hogy a laszti áthaladt a gólvonalon. Még maga Sigér sem volt biztos abban, hogy érvényes találatot szerzett.

Ezek szerint bent volt…annyit láttam, hogy a kapuba tart a labda, de megmondom őszintén, azt hittem, lesen vagyok és nem fogják megadni a gólt, úgyhogy némiképp meglepődtem. Ezek szerint túlhaladt a gólvonalon a labda, amikor beleért a menteni igyekvő játékos

mondta a meccs után az M4-nek.

Míg mi könnyedén el tudtuk fogadni ezt a döntést, a horvátok azért pörögtek rajta még két napig, most viszont arra jutott a Sportske Novosti 3D-s technológia használata után, hogy valóban érvényes volt a gól, úgyhogy lehet lapozni, jövő kedden 20 órától visszavágó a Groupama Arénában.

Nyitókép: MTI/EPA/Antonio Bat

Olvasói sztorik