Magyar foci sport

Nincs még veszve minden, ha nem jutott budapesti Eb-jegy

Kisorsolták a jegyeket a 2020-as Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire és sokan hoppon maradtak. Az MLSZ beszámolója alapján ez érthető is, mivel

másfél milliónyi jegyre 19 millióan regisztráltak.

Jövő nyárig viszont további jegyek lesznek elérhetők, még ha sokkal kisebb számban is. A most kisorsolt jegyigénylőknek eközben augusztus 18-ig kell kifizetniük jegyeik árát, akik ezt a határidőig nem teszik meg, azok elveszítik jegyeiket. A ki nem fizetett jegyek a Fans First programba kerülnek át, ahol azok a szurkolók vásárolhatják majd meg őket, akik a mostani sorsoláson nem jártak szerencsével.

Emellett a kifizetett jegyek közül is megvásárolhatók lesznak majd azok, amelyek eredeti tulajdonosai végül mégsem tudnak elmenni az adott meccsre.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!