A következő élő közvetítés része Bajnokok Ligája: nem játszott jól, nem nyert, de továbbjutott a Fradi

Nem játszott jól, nem nyert, de továbbjutott a Fradi

Remekül kezdett a Ferencváros, 36 másodperc után már kapufát is lőtt Michal Skvarkának hála és ekkor még úgy tűnt, csak idők kérdése a Fradi-gól. Csakhogy Danilo Ihnatenko is kapufáig jutott, a Valletta pedig apránként magához tért és a 27. percben jött is a büntetés: egy gyors bedobás után Lovrencsics Gergő nem érte el a labdát, csak Kevin Tulimieri lábát, a megítélt tizenegyest pedig a jobb alsóba lőtte Mario Fontanella.

Álmoskás lett a félidő utolsó negyed órája, pedig Rebrov már a 33. percben lekapta a gyenge napot kifogó Ihnatenkót és Sigér Dávidot küldte a helyére. Térfélcsere után újra a magyar bajnok volt aktívabb, de Lanzafame kétszer is lesen volt, ezért hiába talált a kapuba a Ferencváros: először a gólpassznál, majd a befejezésnél indult lesról az olasz. Nguen Tokmac aztán a 60. percben megunta a totojázást, befelé cselezett és a bal fölsőbe rúgta az egyenlítő találatot.

A máltaiakat érezhetően megfogta a bekapott gól és hitehagyottá vált a pályán a hazai együttes. A Fradinak ez a döntetlen is megfelelt összességében és bár nem játszott jól, elérte, amit akart: továbbjutott a BL-ben.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik