Magyar foci

Péntekig lehet budapesti Eb-jegyet igényelni

Mivel csak július 12-ig, vagyis péntekig lehet jegyet venni a 2020-as Európa-bajnokságra, az MLSZ összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a jegyigényléssel kapcsolatban.

Ezen a linken 14.00 óráig lehet jegyet igényelni a tornára, ezután óriási mázli kell majd ahhoz, hogy még jusson jegy. Amennyiben több jegyigénylés érkezik, mint ahány belépő rendelkezésre áll, a jegyek sorsolás útján találnak gazdára az igénylők között.

A belépők három árkategóriában érhetők el minden helyszínen, a budapesti találkozókra 125, 75, valamint 30 euróba kerülnek.

Az esélyek növelése érdekében érdemes több árkategóriát is megjelölni, így ha valakit egy árkategóriában nem sorsolnak ki, akkor másik árkategória sorsolásán is részt vesz. Ekkor még nem kell fizetni; hogy megvásárolják-e a jegyeket, azt elég eldönteni, ha kihúzták őket. A fizetésre ezt követően nagyjából 10 napjuk lesz a szerencséseknek.

Egy szurkoló maximum 4 jegyet igényelhet egy mérkőzésre, amelyeken szerepel majd a vásárló neve, így a stadionoknál ellenőrizhetik, hogy a jegyekkel valóban az arra jogosult szurkolók lépnek-e be az arénába.

Azok, akik igényeltek jegyet, de nem sorsolták ki őket, elsőként fognak értesülni a további lehetőségekrő.

Szeretnéd testközelből látni az Eb-t?

Aki testközelből szeretne az Eb részese lenni, annak más lehetősége is lehet. Például érdemes jelentkeznie önkéntesnek, mert minden bizonnyal egy életre szóló élménnyel gazdagodik.

Kiemelt kép: mlsz.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik