A következő élő közvetítés része Első nemzetközi tétmeccsét megnyerte Rebrov a Fradi élén

Első nemzetközi tétmeccsét megnyerte Rebrov a Fradi élén

Parádésan kezdett a Fradi, rögtön az első támadásából gólt szerzett, miután Lovrencsics Gergő beadását Nguen Tokmac némi szerencsével a kapu bal alsó sarkába pöckölte.

Fokozatosan vette át a mérkőzés irányítását a Ludogorec, de sem nagy helyzetet, sem kínzó nyomást nem tudott kialakítani. Ennek ellenére egyenlíteni tudtak a bolgárok, miután Danilo Ihnatenko eladta a labdát, amellyel megindult Dan Biton és bár lövését hárította Dibusz Dénes, a kipattanó pont Jakub Swierczokhoz került, aki az üres kapuba passzolt.

Ez egy kicsit megzavarta a magyar bajnokot, de szünetig kitartott a Fradi, a pihenés inkább a hazaiaknak jött jól. Olyannyira, hogy újult erővel vágott neki a második 45 percnek az FTC, magához vette a kezdeményezést és lendületes, de nem túl kecsegtető támadásokat vezetett.

Mire úgy tűnt, hogy a Ludogorec újfent átveszi az irányítást, egy labdaszerzés után Tomachoz került a labda, aki két ember szorításában is megtalálta középen Olegsandr Zubkovot, az ukrán támadó pedig higgadtan lőtt a kapu közelébe.

Rögtön cseréltek is a vendégek, felpezsdült a bolgár bajnok játéka. A Ferenváros viszont nem ijedt meg a letámadástól, de egyszer-egyszer megingott, ám ezt nem büntette meg a Ludogorec. Az óra viszont lepörgött, a Fradi pedig 2-1-re behúzta a hazai BL-meccset.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik