Magyar foci

Sorra jönnek a bejelentések a Puskás Akadémiánál

Ezúttal három játékossal hosszabbítottak szerződést.

Azok után, hogy kedden egy érkező és egy távozó volt a Puskás Akadémiánál, szerdára is maradt bejelentés.

A klubhonlapon tették közzé, hogy szerződést hosszabbított három saját nevelésű játékos, Bokros Szilárd, Tamás Nándor és Skribek Alen. Előbbi két labdarúgó már az előző szezonban az első csapat keretéhez tartozott, utóbbi mostantól tagja a Hornyák Zsolt irányította alakulatnak.

Skribek az elmúlt idény első felében az NB III-as együttesben futballozott, amelyben nyolcszor volt eredményes, majd NB II-es Aqvital FC Csákvárnál szerepelt, ahol tizennégy mérkőzésen öt gólt és egy gólpasszt jegyzett. A 18 esztendős csatár 2022-ig kötelezte el magát a Puskáshoz.

Folytatta a játékoseladásokat a Real Madrid
A védő marad a spanyol élvonalban.

Bokros 2018. augusztus 11-én, a Haladás ellen mutatkozott be az élvonalban, ahol eddig kilenc alkalommal kapott bizalmat, és a februári, Mol Vidi FC elleni idegenbeli mérkőzésen gólpasszal vétette észre magát. A 19 éves, a védekező középpályás és a balhátvéd posztján is bevethető játékos 2021-ig hosszabbított.

Ugyanezen a találkozón mutatkozott be Tamás, aki tavasszal nyolc NB I-es találkozón jutott szóhoz, és ő szerezte győztes gólt az MTK ellen 3-2-re megnyert hazai bajnokin. A kézdivásárhelyi születésű 18 éves szélső 2021-ig szóló kontraktust írt alá.

Kiemelt kép: pfla.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik