Nemzetközi foci

Folytatta a játékoseladásokat a Real Madrid

A védő marad a spanyol élvonalban.

A nyári átigazolási szezon egyértelműen a Real Madrid költekezéséről szól. Az elmúlt hetekben 100 millió euró körüli összegért szerződtették a Chelsea-től Eden Hazard-t, megvették a Frankfurttól a szerb válogatott Luka Jovicsot 60 millióért, az FC Porto brazil védőjét, Eder Militaót 50 millióért, a szintén brazil Rodrygo a Santostól érkezett 45 millió euróért, a francia védő Ferland Mendy pedig 48 millió ellenében hagyta ott a Lyont.

Ronaldóékra sem költött ennyit a Real, mint a mostani igazolásokra
Elég mély a madridi klub, és hol van még az átigazolási szezon vége?

Nem csoda, ha folyamatosan azt találgatja a sajtó, ennyi új ember érkezésével kik távoznak majd. Egy eladásuk már voltMarcos Llorente a városi rivális Atléticóhoz igazolt, az ára negyvenmillió euró körül mozoghatott. Most pedig megvan a második távozó is.

Az SD Eibar ugyanis bejelentette, hogy szerződtette a madridiaktól Álvaro Tejerót. A 22 éves középső védő még 2015-ben mutatkozott be az első csapatban, majd többnyire a Real második együttesében kapott lehetőséget, és kölcsönben szerepelt az Albacetében is. 2017-ben bajnok lett a királyiakkal. Új helyén 2024-ig írt alá, a vételára körülbelül 2-3 millió euró körül alakult.

Kiemelt kép: Burak Akbulut / Anadolu Agency

Olvasói sztorik