Magyar foci

Huszti András a Puskás játékosa lett

Tiszakécskéről érkezik erősítés.

A Puskás Akadémia FC-nél folytatja pályafutását a tizennyolc esztendős Huszti András, aki a Duna Aszfalt TVSE-tól került a csapathoz – írja a felcsútiak hivatalos honlapja. A játékos kétéves szerződést kötött a klubbal.

A pécsi születésű ifjú jobbhátvéd szülővárosában kezdett el futballozni, majd a Haladás akadémiáján nevelkedett, ahonnan tavaly nyáron került Tiszakécskére az NB II akkori újoncához, melynek színeiben húsz találkozón jutott szóhoz, egy gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.

Andris leigazolásával ismét egy ígéretes fiatal került a Puskás Akadémiára; akárcsak a legutóbbi évadban, most is szeretnénk lehetőséget adni a tehetségeknek. Az elmúlt szezonban folyamatosan figyeltük a teljesítményét, kiegyensúlyozottan, jól produkált a felnőttek közt, reméljük, nálunk még tovább tud majd fejlődni. Kifejezetten jó állapotban érkezett a keretünkhöz, bízunk benne, hogy örömét leli majd a játékban a Puskás Akadémiánál, és a beilleszkedése is zavartalan lesz. Minél több NB I-es mérkőzést, és minél sikeresebb szezont kívánunk neki, gólokkal, gólpasszokkal

– mondta az átigazolás kapcsán Tóth Balázs klubigazgató.

Kiemelt kép: pfla.hu

Olvasói sztorik