Magyar foci

Szétszedik a Fradi új igazolását korábbi nyilatkozata miatt

Hetek óta pletykáltak róla, immár hivatalos: a válogatott keretébe többször meghívott kapus, Gróf Dávid a Budapest Honvédtól az FTC-hez igazolt.

Bejelentette Gróf Dávid leigazolását a Ferencváros
A Honvédtól távozó kapus számára nem ismeretlen az Üllői út.

Gróf a saját Facebook-oldalára is kirakta a bejelentést, és a képet, amelyen Orosz Pállal, a Fradi vezérigazgatójával pózol kezében egy zöld-fehér mezzel.

Gróf az elmúlt években húzóember volt a Honvédban, tagja volt a 2017-es bajnokcsapatnak, és bár a Magyar Kupában idén csak a fináléban védett, több nagy bravúrt bemutatva egy ideig képes volt elodázni a Vidi egyenlítését, igaz, a végén így is a fehérváriak örülhettek.

Magyar Kupa: a Honvédot legnagyobb sztárja nyírta ki
Marko Nikolics a félidőben átszervezte csapatát, fordított a meccs képén, és kupagyőzelemmel zárta az évadot, a Honvédot viszont teljesen felőrölték a sérülések a Magyar Kupa 2019-es fináléjában. Meccselemzés.

A 30 éves Gróf szerződése lejárt, vagyis a Fradinak nem kellett fizetnie érte, és ha Dibusz Dénes marad, akkor ezen a poszton nem nagyon lesznek gondjai a csapatnak, hiszen két egyforma képességű kapus közül választhat Szerhij Rebrov.

A Honvéd-szurkolók ugyanazt élik át, mint korábban Botka Endre vagy Davide Lanzafame esetében, és sokan közülük nehezen emésztik meg, hogy Gróf annak ellenére is átigazolt a riválishoz, hogy pár éve, a Csakfocinak adott nyilatkozatában azt mondta,

Kispesten felépítettem valamit, nem mennék át például a Fradiba azért, hogy többet keressek, de közben leromboljak mindent, amit nehéz munkával felépítettem.

A kispesti szurkolók vehemensebb része most árulónak, senkinek és pénzéhesnek titulálja Grófot, de ezek még a legenyhébb jelzők voltak, a többség nem fogta vissza magát. A többi vélemény itt elolvasható.

Olvasói sztorik