Magyar foci

Rebrov szerint Petrjak ügynökei mindenkit megkerültek

Nagyon bánt, mert ukrán játékosról beszélünk – szomorkodott a Fradi edzője.

Ahogy arra számítani lehetett, a rangado.24.hu exkluzív információja hatalmas lavinát indított. Szombaton írtuk meg a magyar sajtóban elsőként, hogy Ivan Petrjak otthagyja a Ferencvárost, és a nagy rivális Vidi FC-ben folytatja.

Azóta pro és kontra elhangzott már sok minden, a Fradi arcátlan „lenyúlást” és hatalmas, számukra tarthatatlan székesfehérvári fizetést emleget, míg Alekszandr Jakovenko, a tehetséges támadó ügynöke honlapunkon cáfolta a zöld-fehérek szavait. Megírtuk azt is, hogy reagált az FTC számos szurkolója.

Vasárnap este az M4 Sport Góóól!2 című műsorában Szerhij Rebrov is hosszasan beszélt az ügyről.

A bajnokcsapat ukrán szakvezetőjét nagyon bántják a történtek, mint mondta, már a Honvéd elleni játékán látta, Petrjak milyen hangulatban és állapotban van.

A csapat megtette az ajánlatot a Sahtar felé, a Sahtar elégedett volt ezzel, a játékos pedig úgy döntött, hogy inkább a Vidihez megy. Én beszéltem a Sahtarral, beszéltem Ivannal, de az ügynökök a Ferencváros és Ivan háta mögött előkészítettek egy szerződést, és ő azt aláírta. Ez nem szép dolog, de így döntött, majd az idő fogja megmutatni, hogy jó döntés volt-e vagy sem. Ivan nagyon becsületes, nagyon rendes gyerek, nem hiszem, hogy magától hozta volna meg ezt a döntést

– magyarázta Szerhij Rebrov.

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik