Magyar foci

Viccnek rossz, magyar abszurd, miért nem kapott licencet a Balmaz

Az ügyvezető aggódik, a polgármester semmit sem tud, a kormány százmilliós támogatást nyújt.

Az NB II 17. helyén szerénykedő, a legutóbbi nyolc mérkőzését elveszítő Balmazújváros a hivatalos Facebook-lapján közzétett levélben enged betekintést a klub működésébe.

Lajos Ferenc ügyvezető a város képviselő-testületének írt kétségbeesett levelet, melyben felhívja a figyelmet arra, első körben miért nem kapott a klub másodosztályú licencet.

Szétszedik Suárezt a Liverpool szurkolói
Nem a gólja a „bűne”, hanem amit utána tett.

Kiderül, hogy a csapatot működtető kft. 2018-as beszámolója szerint a saját tőke összege csaknem mínusz 200 millió forint volt. A magyar futballszövetség illetékese telefonon vette fel a kapcsolatot Hegedűs Péter polgármesterrel, a kérdés arra irányult, mit tesz a tulajdonos a tőkevisszapótlás érdekében. Fájdalom, a városvezető azt felelte, semmit sem tud az ügyről…

A levélből abszurd helyzet körvonalazódik, és olyan „titokra” is fény derül, hogy „az első negyedév végén már jelentősen csökkent a kft. működési hiánya, a gazdálkodása pozitív mutatókat tartalmaz, továbbá a mai napi könyvelési adatokat alapul véve, köszönhetően Magyarország kormánya százmillió forintos támogatásának is, a gazdálkodás pozitív mérleget mutat, nincs működési hiány”.

Kiemelt kép: balmazfoci.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik