Magyar foci

A Vidinél barátkoznak azzal, hogy a Magyar Kupa lehet az egyetlen esélyük

Kovácsik Ádám szerint egy rúgott gól sem jelent életbiztosítást Debrecenben.

Futács Márkó góljával 1-0-ra győzte le a Mol Vidi a DVSC-t a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A parázs hangulatú összecsapáson a játékvezető Juhász Rolandot kiállította, de nem úszta meg Marko Nikolics sem, a Vidi edzőjének is el kellett mennie a kispadtól.

A visszavágót ma 20 órakor rendezik.

– Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk kedden este Debrecenben, ráadásul alapembereink fognak hiányozni a védelem tengelyéből. Ugyanakkor előnyből várjuk a találkozót és természetesen a döntőbe jutás a célunk. Ennek érdekében szerintem mindenképp gólt kell szereznünk, de még az sem lenne a DVSC ellen idegenben életbiztosítás.

Sajnos meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy idén a Magyar Kupa lehet az egyetlen serleg, amit begyűjthetünk, azt azonban nem szabad szem elől téveszteni, hogy a Vidi története során eddig csupán egy alkalommal hódította el a Magyar Kupát, úgyhogy nem hiszem, ha ez sikerülne, akkor nagyon búslakodnunk kellene majd a szezon végén.

Az ellenfél 11-es rúgóiból mindig fel szoktam készülni, de remélem, hogy a rendes játékidőben sikerül kiharcolnunk a továbbjutást – nyilatkozta klubja honlapjának a Mol Vidi kapusa Kovácsik Ádám.

A kiemelt képen Kovácsik Ádám a Mol Vidi edzésén. Fotó: molvidi.hu

Olvasói sztorik