Magyar foci

Marko Nikolics: Erődemonstrációt láttunk, nem csak ellenem, hanem a játékosaim ellen is

A Vidi edzője kifakadt a játékvezetőkre a Magyar Kupa kedd esti mérkőzése után.

Kedden kora este a DVSC együttesét látta vendégül a Mol Vidi FC a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A fehérvári csapat gyakorlatilag az első támadásából megszerezte a vezetést: Tamás beadását Futács Márkó fejelte a kapuba. A találkozón több gól nem született, 1-0 lett a végeredmény.

A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy összesen tíz sárga lapot osztott ki a játékvezető, aki a hazaiak edzőjét, Marko Nikolicsot is kiállította a hajrában.

– Szó szerint annyit mondtam neki, hogy próbálja meg lapok nélkül kontrollálni a mérkőzést. Nem hagyta el csúnya szó a számat, amúgy nem is voltam különösebben ideges a találkozó alatt, talán háromszor álltam fel a kispadról – mondta az esetről a Vidi edzője a klub honlapjának.

Úgy érzem, erődemonstrációt láttunk, nem csak ellenem, hanem a játékosaim ellen is. Mi sosem kérünk extra elbánást, a mi klubunktól nem szoktak olyan nyilatkozatokat olvasni, amiben panaszkodunk valamire, nem a negatívumokat, hanem a pozitívumokat igyekszünk megragadni.

Most azt kérdezik tőlem, hogy mit szólok ahhoz, hogy kezezés miatt járt-e volna nekünk büntető? Azt hiszem, megszokhatták már tőlem, hogy nem szoktam ezeket a helyzeteket kommentálni, mégpedig azért, mert mi tiszteljük a játékvezetőket. De a tisztelet egy kétirányú utca. Legalábbis annak kéne lennie.

Kiemelt fotó: www.vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik