Magyar foci sport

Marko Nikolics: Erődemonstrációt láttunk, nem csak ellenem, hanem a játékosaim ellen is

A Vidi edzője kifakadt a játékvezetőkre a Magyar Kupa kedd esti mérkőzése után.

Kedden kora este a DVSC együttesét látta vendégül a Mol Vidi FC a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A fehérvári csapat gyakorlatilag az első támadásából megszerezte a vezetést: Tamás beadását Futács Márkó fejelte a kapuba. A találkozón több gól nem született, 1-0 lett a végeredmény.

A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy összesen tíz sárga lapot osztott ki a játékvezető, aki a hazaiak edzőjét, Marko Nikolicsot is kiállította a hajrában.

– Szó szerint annyit mondtam neki, hogy próbálja meg lapok nélkül kontrollálni a mérkőzést. Nem hagyta el csúnya szó a számat, amúgy nem is voltam különösebben ideges a találkozó alatt, talán háromszor álltam fel a kispadról – mondta az esetről a Vidi edzője a klub honlapjának.

Úgy érzem, erődemonstrációt láttunk, nem csak ellenem, hanem a játékosaim ellen is. Mi sosem kérünk extra elbánást, a mi klubunktól nem szoktak olyan nyilatkozatokat olvasni, amiben panaszkodunk valamire, nem a negatívumokat, hanem a pozitívumokat igyekszünk megragadni.

Most azt kérdezik tőlem, hogy mit szólok ahhoz, hogy kezezés miatt járt-e volna nekünk büntető? Azt hiszem, megszokhatták már tőlem, hogy nem szoktam ezeket a helyzeteket kommentálni, mégpedig azért, mert mi tiszteljük a játékvezetőket. De a tisztelet egy kétirányú utca. Legalábbis annak kéne lennie.

Kiemelt fotó: www.vidi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!