Magyar foci

Futács a Magyar Kupában is győztes gólt szerzett

Juhász Roland piros lapot kapott a DVSC elleni elődöntő első felvonásán.

Kedden kora este a DVSC együttesét látta vendégül a Mol Vidi FC a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A fehérvári csapat gyakorlatilag az első támadásából megszerezte a vezetést: Tamás beadását Futács Márkó fejelte a kapuba. A következő percek a Debrecenről szóltak, ám az egyenlítés nem jött össze. Az első félóra végén a Vidi növelhette volna előnyét, de végül 1-0-s eredménnyel vonultak a csapatok a szünetre.

Az MU közölte a Real Madriddal, mennyiért veheti meg Pogbát
Százharminc millió font a francia klasszis ára.

A második félidő elején Bódi távoli lövését nagy bravúrral védte Kovácsik. Lüktetett a találkozó, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de igazi gólhelyzetig nem jutottak el a mérkőző felek. A Vidi csapatkapitánya, Juhász Roland a hajrában megkapta második sárga lapját, így megfogyatkoztak a hazaiak. Az utolsó perceket nagyon megnyomta a Loki, de az egyenlítés nem sikerült, így a Mol Vidi egygólos előnnyel várhatja a visszavágót.

A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy összesen tíz sárga lapot osztott ki a játékvezető, aki a hazaiak edzőjét, Marko Nikolicsot is kiállította a hajrában.

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés

Mol Vidi FC – DVSC 1-0 (1-0)
Gólszerző: Futács (3.)
Kiállítva: Juhász (87.)

címlapfotó: MTI/Illyés Tibor

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik