Magyar foci

Huszti: Az életem attól nem rosszabb, ha kevésbé szeretnek

Döntőnek beillő mérkőzésre kerül sor az NB I-ben, hiszen az első helyezett FTC a második Videotont fogadja. A Fradinak nyolc pont az előnye, úgyhogy a fehérváriaknak gyakorlatilag ez az utolsó esélyük, hogy egy nagy hajrát indítva összejöjjön a címvédés.

Hat meccs, hat konkrét NB I-es tipp
Feczkó Tamás Moszkvából diktálta le a tutit.

A Vidiben minden bizonnyal pályára lép majd Huszti Szabolcs, aki az FTC-ben lett NB I-es játékos, majd hosszú légióskodás után tért haza, de nem korábbi klubjához, hanem a Vidihez.

Sokan azt hiszik, a pénz miatt jöttem a Vidihez, de az a helyzet, hogy sosem volt konkrét ajánlatom a Fraditól, nem ültem le a vezetőkkel tárgyalni. Majd ha vége a karrieremnek, akkor többet is mondok erről, mert vannak dolgok, amiket tisztába kell tenni

– nyilatkozta a 35 éves Huszti az M4 Játékoskijáró című műsorában.

A játékos elmondta, hogy sokszor olvas olyan cikkeket, hogy mennyit keres, de nincs kedve folyton kijavítani, ha olyanokat írnak róla, ami nem igaz.

„Az én életem attól nem rosszabb, ha sokan szeretnek vagy kevésbé szeretnek. Nekem az a fontos, hogy a két gyerekem, a feleségem, a közeli barátaim, a szüleim, a testvérem szeressenek, ők tudják, hogy igazából milyen ember vagyok, a többi engem nem érdekel, mert nem lehet mindenkinek megfelelni meg nem is akarok, úgyhogy csak csinálom a dolgomat”.

2010-ben Huszti lemondta a válogatottságot, így aztán lemaradt a 2016-os Európa-bajnokságról, de ahogy a pályafutásával kapcsolatos többi döntését, úgy ezt sem bánja.

„51-szer szerepeltem a válogatottban, megadatott a lehetőség, hogy nagycsapatok ellen játsszak. Igaz, hogy Eb-re vagy vébére nem jutottam ki, de nincs bennem hiányérzet” – árulta el Huszti.

A Fradi vezérigazgatója szerint Huszti nem mond igazat
Orosz Pál azt állítja, a játékosnak ügynökén keresztül konkrét ajánlatot tettek a havi fizetésére.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik