Magyar foci

Két meccsre eltiltották a Vidi edzőjét

Megtartotta soros ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a hétközi Magyar Kupa-mérkőzések kapcsán. A Mol Vidi FC-nek két érintettje is volt, mivel Juhász Rolandot két sárga lappal kiállította a játékvezető, majd Marko Nikolicsot is elküldte a kispadtól. A bizottság a következő ítéleteket hozta:

  • Nikolics vezetőedző két soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető ítélete ellen szóval és mozdulattal sportszerűtlen módon tiltakozott, amiért a kispadról elküldték, majd a technikai zónát vonakodva hagyta el.
  • Juhász Roland 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
  • Emellett Brockhauser István edző is 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető működésére negatív kijelentést tett, amelyet az öltözőfolyosón újból megismétel.

A Vidin kívül csak egy kisvárdai játékost büntetett a fegyelmi bizottság, Felipe az ellenfél szurkolóinak hergeléséért írásbeli megrovást kapott.

Nyitókép: Getty Images/Szirtesi László

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik