Magyar foci

A Fradi vezérigazgatója szerint Huszti nem mond igazat

Orosz Pál azt állítja, a játékosnak ügynökén keresztül konkrét ajánlatot tettek a havi fizetésére.

A címvédő, második helyen álló Mol Vidi FC a listavezető Ferencváros otthonába látogat szombaton az OTP Bank Liga 29. fordulójának rangadóján. Amennyiben a sorozatban hét bajnoki győzelemnél járó fővárosiak legyőzik a székesfehérvári együttest, gyakorlatilag bajnoknak tekinthetők, mert ezzel négy fordulóval a bajnokság vége előtt 11 pontra nőne az előnyük. Nem csoda, ha megy az üzengetés…

Huszti: Az életem attól nem rosszabb, ha kevésbé szeretnek
Sokszor olvas olyat, ami nem igaz, de nincs kedve folyton kijavítgatni a cikkeket.

Huszti Szabolcs kezdte, aki az M4 Sportnak nyilatkozott. A kiváló középpályás egykori csapatáról, a Fradiról, valamint tavaly januári hazaigazolásáról is beszélt, és kijelentette:

Sokan azt hiszik, a pénz miatt jöttem a Vidihez, de az a helyzet, hogy sosem volt konkrét ajánlatom a Fraditól, nem ültem le a vezetőkkel tárgyalni. Majd ha vége a karrieremnek, akkor többet is mondok erről, mert vannak dolgok, amiket tisztába kell tenni.

Nem késett sokat a Ferencváros válasza: a FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál adott interjút a klubhonlapnak, amelyben válaszolt Husztinak. Orosz szerint volt konkrét Fradi-ajánlat, ezért nem érti Huszti nyilatkozatát.

Azért nem értem Huszti Szabolcs mostani megnyilvánulását, mert gondolom, pontosan tudja, hogy ügynökén keresztül a Ferencváros konkrét ajánlatot tett a havi fizetésére. Ráadásul ennek az ajánlatnak az elfogadása esetén az akkori Fradi legjobban fizetett játékosa lehetetett volna. Ezt az ajánlatot nem fogadták el. Válaszukat tudomásul vettük és mi ezt a történetet abban a pillanatban le is zártuk.

Címlapkép: MTI

Olvasói sztorik