Magyar foci sport

Tényleg eladhatta a Honvédot George F. Hemingway

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy George F. Hemingway eladja a Budapest Honvédot a metALCOM Zrt.-nek. Pénteken az m4sport.hu már arról írt, hogy a Szentes vízilabdacsapatát is támogató cégcsoport valóban megvette a klubot, a jövő hét folyamán válik hivatalossá az ügy.

Fidesz-közeli cég szerezheti meg a Honvédot
A metALCOM Zrt. nagyot kaszált a szerb határon felhúzott kerítéssel.

Hemingway 2006-ban érkezett a Honvédhoz, amely egyszer volt bajnok (2017), egyszer harmadik (2013), valamint kétszer kupagyőztes (2007, 2009), amióta Hemingway a tulajdonos.

A mostai szezonban 26 forduló után 39 ponttal az ötödik helyen áll az OTP Bank Ligában a kispesti klub, miközben a Magyar Kupában is elődöntős, a Soroksárral játszik majd a fináléért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!