Magyar foci sport

A Chelsea is figyelte, ám a Honvédhoz írt alá a játékos

Szerződést hosszabbított Temesvári Attila.

A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Temesvári Attilával. A 18 esztendős védő – aki a télen több angol csapat, köztük a Chelsea figyelmét is felkeltette – új megállapodása 2022. december 31-ig érvényes.

Ilyen rossz tizenegyest még nem láttunk Dzsudzsáktól
A jó hír, hogy kiosztott egy gólpasszt.

Mindenképpen szerettem volna maradni, szeretném viszonozni a Honvédnak, hogy hittek bennem, és évek óta építenek, ezért egyértelmű volt, hogy hosszú távra írjak alá – magyarázta az ifjú futballista. – Szeretnék minél hamarabb bekerülni az NB I-es csapatba, alapemberré válni, és ha majd úgy alakul, akkor egy külföldi szerződéssel anyagilag is segíteni a klubot.

Temesvári az elmúlt másfél hetet az U19-es válogatottnál töltötte, az Európa-bajnoki selejtező elitkörében szerepelt.

Nyitókép: honvedfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!