Magyar foci sport

Arccsonttörést szenvedett a Vidi csatára

A Mol Vidi FC 2-0-ra legyőzte a Ferencváros csapatát a Magyar Kupa negyeddöntőjében szerda este, ezzel 4-1-s összesítéssel továbbjutott az elődöntőbe. A találkozó hetedik percében kiállították Dibusz Dénest, mivel a Fradi kapusa a gólhelyzetben kilépő Marko Scsepovicsot arcon fejelte. Videó az alábbi cikkben.

Dibuszt már a hetedik percben kiállította Kassai Viktor
A Ferencváros kapusa rosszul jött ki és letarolta a Vidi csatárát.

Az ütközés után ápolását követően pályán maradt a szerb támadó, de a 28. percben inkább lecserélte őt Marko Nikolics. A Nemzeti Sport értesülései szerint nem hiába: három helyen eltört a futballista arccsontja. Alighanem műtétre is szükség lehet a Vidi alapemberénél.

Nem Scsepovics volt az egyetlen, akit kényszerűségből cseréltek le a meccsen, Elek Ákos az arcára kapott rúgást, míg a túloldalon Fernando Gorriarán bicegett le a pályáról az 55. percben.

Nyitókép: Szirtesi László/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!