Magyar foci sport

Dibuszt már a hetedik percben kiállította Kassai Viktor

Brutális jelenettel indult a Mol Vidi FC-Ferencváros rangadó a Magyar Kupa negyeddöntőjében, így aztán ahogyan szerda reggel megjósoltuk, Kassai Viktornak komoly szerepe volt a mérkőzésen.

Borítékoljuk: a Vidi-Fradin Kassai Viktor lesz a főszereplő
A MOL Vidi és a Ferencváros Fehérváron játszik kupavisszavágót és mivel a két csapat utóbbi mérkőzései látványos rugdosódásba fulladtak, borítékolhatóan sűrűn nyúl majd a zsebébe a játékvezető.

A hetedik percben ugyanis Lasa Dvali elengedett egy labdát, amire így lecsapott Marko Scsepovics. A kapujából kiszaladó Dibusz Dénes a tizenhatoson kívül el akarta fejelni a labdát, ám elkésett és teljes erőből arcon fejelte a Vidi csatárát, aki elterült. Noha az esetnél nem szándékosságról volt szó, a piros lap egyértelműen járt, Kassai nem is habozott.

A Fradi ezzel nagy bajba került, mivel eleve 2-1-es vereséggel kezdődött a zöld-fehérek számára a párharc, így azonban még emberhátrányban is kell lejátszania a visszavágót.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!