Magyar foci

Kőkemény üzenettel reagált a súlyos gondokra a Haladás-tábor

Nyílt fenyegetés.

Ahogy arról a Rangadó beszámolt, az NB I utolsó helyén álló Haladást működtető kft. tartozása több százmillió forintra rúg, nem csak a labdarúgók várnak a pénzükre. Helyi forrásaink arról is beszámoltak, hogy a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vevőt keres: állítólag a tartozás átvállalása mellett nyolcszázmillió forintért bárki megveheti a futballcsapatot.

Tóth Miklós ügyvezető csütörtökön szűkszavú közleményben ismerte el a likviditási gondokat, melyek miatt állítólag a következő évadra szóló licenc/versenyengedély is veszélybe került. Az idén százéves szombathelyi együttes 4-4-17-es mutatója magáért beszél, a kiesés elkerülése már-már csoda lenne.

A szurkolók már többször hallatták a hangjukat az eredménytelenség és a kaotikus állapotok miatt: a vasi tábor ezúttal sem fogta vissza magát. A Facebookon közzétett üzenetet – melyet az ugytudjuk.hu szúrt ki – változtatás nélkül közöljük.

Nyílt fenyegetés

„Lassan kijelenthető, hogy a Haladás tulajdonosi körének tevékenysége a csúcspontjához közeledik.

A klubnak finanszírozási problémái vannak. A játékosoknak már jelezték,hogy kérdéses a gazdasági év befejezése is. Amennyiben áprilisban nem sikerül rendezni a tetemes hátralékot,akkor nem kapunk licencet és még az nb2-ben sem indulhatunk. Vár a megyei…egy 100 éves klubot.

Persze ők ezt leszarják, hiszen a “felelőtlen” gazdálkodás ellenére a miniszterelnökünk mégis töretlenül bízik a “legnagyobb királyban” A 2018 júliusában kiadott 126. számú Magyar Közlöny szerint több mint 4 milliárd forint állami pénzt biztosít számukra 2019-ben és 2020-ban a nyugat-magyarországi utánpótlás centrum létrehozására.

Csak arra vigyázz “legnagyobb király”,hogy az álruhádat ne felejtsd el felvenni ha kilépsz Szombathely utcáira,mert ott már csak egy aljas patkány leszel. A patkányoknak pedig tudod, mi jár…”

Nyitókép: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik