Magyar foci sport

Kőkemény üzenettel reagált a súlyos gondokra a Haladás-tábor

Nyílt fenyegetés.

Ahogy arról a Rangadó beszámolt, az NB I utolsó helyén álló Haladást működtető kft. tartozása több százmillió forintra rúg, nem csak a labdarúgók várnak a pénzükre. Helyi forrásaink arról is beszámoltak, hogy a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vevőt keres: állítólag a tartozás átvállalása mellett nyolcszázmillió forintért bárki megveheti a futballcsapatot.

Tóth Miklós ügyvezető csütörtökön szűkszavú közleményben ismerte el a likviditási gondokat, melyek miatt állítólag a következő évadra szóló licenc/versenyengedély is veszélybe került. Az idén százéves szombathelyi együttes 4-4-17-es mutatója magáért beszél, a kiesés elkerülése már-már csoda lenne.

A szurkolók már többször hallatták a hangjukat az eredménytelenség és a kaotikus állapotok miatt: a vasi tábor ezúttal sem fogta vissza magát. A Facebookon közzétett üzenetet – melyet az ugytudjuk.hu szúrt ki – változtatás nélkül közöljük.

Nyílt fenyegetés

„Lassan kijelenthető, hogy a Haladás tulajdonosi körének tevékenysége a csúcspontjához közeledik.

A klubnak finanszírozási problémái vannak. A játékosoknak már jelezték,hogy kérdéses a gazdasági év befejezése is. Amennyiben áprilisban nem sikerül rendezni a tetemes hátralékot,akkor nem kapunk licencet és még az nb2-ben sem indulhatunk. Vár a megyei…egy 100 éves klubot.

Persze ők ezt leszarják, hiszen a “felelőtlen” gazdálkodás ellenére a miniszterelnökünk mégis töretlenül bízik a “legnagyobb királyban” A 2018 júliusában kiadott 126. számú Magyar Közlöny szerint több mint 4 milliárd forint állami pénzt biztosít számukra 2019-ben és 2020-ban a nyugat-magyarországi utánpótlás centrum létrehozására.

Csak arra vigyázz “legnagyobb király”,hogy az álruhádat ne felejtsd el felvenni ha kilépsz Szombathely utcáira,mert ott már csak egy aljas patkány leszel. A patkányoknak pedig tudod, mi jár…”

Nyitókép: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!