Magyar foci sport

Undorító, minek nevezik a dunaszerdahelyieket a Slovan ultrái

A szurkolók már nagyon készülnek, vasárnap Pozsonyban lép pályára a DAC.

Vasárnap délután rendezik a szlovák bajnokság legnagyobb rangadóját, a Slovan Bratislava-Dunaszerdahely összecsapást. Mint ismert, a két csapat szurkolótábora között óriási az ellentét, hiszen a pozsonyi ultrák nehezen viselik, hogy a DAC a felvidéki magyarság fellegvára és a drukkerek zöme magyar.

Zidane ötszázmillió eurót költhet új galaktikusokra
Hazard, Mbappé és Pogba a kiszemelt.

Az nb1.hu szúrta ki, hogy a slovanosok kiemelten készülnek a hétvégi rangadóra, ráadásul a dunaszerdahelyieket mongolinak, azaz mongolnak nevezték, amelyet természetesen a magyarokra értenek. A portál beszámolója szerint a DAC-drukkerek is a lehető legnagyobb létszámban igyekeznek az idegenbeli meccsre, hogy leszurkolják a rivális ultrákat az új pozsonyi arénában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!