Nemzetközi foci sport

Zidane ötszázmillió eurót költhet új galaktikusokra

Hazard, Mbappé és Pogba a kiszemelt.

Casino Royal – ezzel a címlappal jelent meg csütörtökön a tekintélyes francia szaklap, a L’equipe, amely úgy tudja, hogy a Real Madridhoz visszatérő Zinédine Zidane a nyáron 500 millió eurót költhet új játékosok igazolására. 

A francia sikeredző a lap szerint három új galaktikusra fordítaná a Florentino Pérez elnöktől kapott összeget. Zidane egyik célpontja a Reallal már többször összeboronált Eden Hazard, aki nem egyszer hangoztatta, hogy a királyi gárda kedvéért elhagyná a Chelsea-t.

A másik kiszemelt a PSG világbajnok csillaga, Kylian Mbappé, akiért állítólag világrekordot jelentő 280 millió eurót sem sajnálnának a blancók. A harmadik galaktikus a szintén világbajnok Paul Pogba lehet, aki nemrég úgy nyilatkozott, hogy a Real Madridban játszani Zidane kezei alatt minden játékos számára csábító.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!