Nemzetközi foci sport

Megvan Griezmann új csapata?

A Mundo Deportivo szerint kész engedni a fizetési igényén, hogy a Barca játékosa lehessen.

Szenzációs hírrel rukkolt elő a Mundo Deportivo című spanyol újság, amely a címlapján hirdeti: Antoine Griezmann egyre közelebb van ahhoz, hogy az FC Barcelona futballistája legyen.

Az Atlético Madrid francia csatára hosszú-hosszú hónapok óta kacérkodik a klubváltással, tavaly csupán néhány hajszál választotta el az FCB-től. A lap értesülései szerint felgyorsulhatnak az események azáltal, hogy Griezmann kész engedni a fizetési igényén annak érdekében, hogy kiköthessen a Camp Nou-stadionban.

Úgy tudni, a 28 esztendős világbajnok elfogadja a Barca évi 16 millió eurós ajánlatát (ennyit kínáltak neki tavaly), noha jelenleg 23-at keres Madridban. A Mundo Deportivo úgy véli, ezzel a „gesztussal” a helyére kerülhet a transzfer utolsó puzzle-darabja, és Antoine Griezmann a nyáron Barcelona-mezt húzhat.

Az MD csütörtöki címlapja

Robban a Griezmann-bomba? fotó: Mundo Deportivo

Nyitókép: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!