Magyar foci sport

Nem törődik bele Király Gábor büntetésébe a Haladás

A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szombati Ferencváros elleni bajnoki kiállított Király Gábort három mérkőzésre tiltotta el az MLSZ.

A fegyelmi bizottság büntette három bajnoki meccsel a kapust, mert a bírói jelentés szerint sértő kifejezést használt Karakó Ferenc játékvezetőre, Király viszont azt nyilatkozta, egyetlen szitokszó, káromkodás sem hagyta el a száját. Éppen ezért fellebbezni fog a klubja.

Nem hagyjuk annyiban az ítéletet, meghallgatást kérünk a fegyelmi bizottságtól, ahol Király Gábor is elmondhatja a véleményét

– szögezte le Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója.

Király jelen állás szerint a Puskás Akadémia és az MTK elleni hazai, valamint a Diósgyőr elleni idegenbeli bajnokin nem védhet.

Nyitókép: haladas.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!