Magyar foci

Rebrov nem érti, miért kell szombat után kedden is játszaniuk

Fernando Gorriarán félpályás góljáról marad emlékezetes a Kisvárda-FTC Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágója, az uruguayi középpályás remek meglátása és megoldása minden nyitott kérdést eldöntött.

Félpályáról lőtt gólt a Fradi Kisvárdán - VIDEÓ
Gorriarán észrevette, hogy a hazai kapus elmerengett.

A második félidőben a hazaiak egy pofátlan büntetővel egyenlítettek, de ennél többre nem futotta.

A meccs után Szerhij Rebrov, a Fradi edzője amiatt panaszkodott, hogy nem érti, miért kellett két nap után ismét játszaniuk.

Rebrov valószínűleg arra utalt, hogy szombaton még a Puskás Akadémiával vívtak felettébb kimerítő bajnokit, és ezek után kedd este jött a kupameccs, de ez három nap, nem kettő, ami azért korábban is előfordult itthon, külföldön meg szinte megszokottnak számít.

Rebrov azt sem értette, hogy fordulhatott elő, hogy amikor a hazaiak csúnyán szabálytalankodtak Gorriarán ellen, azért nem járt lap, Bőle Lukácsot viszont kiállította a játékvezető. Bőle egyébként rá is szolgált, mert a neki odacsúszó Bohdan Melnyiket csúnyán hátba rúgta.

Bőle kiállítása.

Ez nem pályára való, főként, amikor már gyakorlatilag eldőlt a továbbjutás sorsa. Villant is Bőlének a piros!

Közzétette: M4Sport – 2019. február 26., kedd

A Fradi edzője arról is beszélt, hogy a szünetben mondta a játékosoknak, hogy ne hajtsák ki magukat, spóroljanak az erejükkel, mert szombaton újabb meccs vár rájuk, amikor a bajnokság harmadik körének kezdetén a Diósgyőr látogat a Groupama Arénába.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik