Magyar foci

Nyomás alatt nem értik meg egymást a Fradi játékosai

Erről Szerhij Rebrov vezetőedző beszélt a Debrecen elleni bajnoki előtt.

Az éllovas Ferencváros a negyedik helyezett Debrecen vendégeként lép pályára a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga hétvégi, 21. fordulójában szombaton. Az összecsapás nem ígérkezik könnyűnek a zöld-fehérek számára, ugyanis a legutóbbi hat egymás elleni találkozóból öt döntetlen született egy ferencvárosi siker mellett.

Ugyanakkor az elmúlt nyolc tétmérkőzésen a Debrecen nem tudta legyőzni fővárosi riválisát, legutóbb 2016 áprilisában sikerült neki. A forma szintén nem a hajdúságiak mellett szól: idei két bajnoki mérkőzésén a DVSC gólt nem szerzett, és csupán egy ponttal gazdagodott.

A rangadóval kapcsolatban a Fradi vezetőedzője, Szerhij Rebrov nyilatkozott a debreceniek honlapjának.

– A legfontosabb, hogy fizikálisan készen állunk a kihívásokra. Fizikálisan sokat javultunk a második, Újpest elleni mérkőzésre, számomra ez a legfontosabb. Még volt néhány félreértés a pályán, előfordult, hogy nyomás alatt nem értették meg egymást a játékosok. Összességében viszont elmondhatom, hogy elégedett vagyok a csapattal az első két bajnoki után, és bízom benne, hogy a DVSC elleni találkozó után is ugyanezt mondhatom el majd! A jelenre kell koncentrálnunk, nem szabad sokat előre tekinteni. Elég erős keretünk van, hogy bírjuk ezt a terhelést, ha szükséges, tudunk variálni a csapaton belül. Viszont fontos, hogy senki sem száz százalékos még, egy csapat sem, hiszen két forduló telt csak el a tavaszi szezonból – fogalmazott Szerhij Rebrov.

Címlapkép: dvsc.hu

Olvasói sztorik