Magyar foci

Király: Mások rátaposnak az ellenfél lábára, én néha gatyát rángatok

A Debrecen Fradi elleni ollózós gólja mellett Király Gábor mutatványa kapta a legtöbb figyelmet az NB I hétvégi fordulójában.

Király Gábor az ellenfél kapuja előtt sem tétlenkedett

A Haladás 2018/2019-es szezonja pár máspodpercben. Kicsit vicces, kicsit szomorú, kicsit érthetetlen.

Közzétette: M4Sport – 2019. február 17., vasárnap

A Haladás kapusa egy szögletnél zaklatta Stefan Drazicot, a Mezőkövesd csatárának előbb a nadrágját rántotta le, majd még viaskodtak egymással egy sort. Az eset láttán Király kapott hideget-meleget a különböző internetes fórumokon, a bohém kapus pedig a Borsban magyarázta, miért akciózott.

“Csak azok gondolják, hogy bohóckodtam, akik nem ismerik a pályafutásomat. A nadrágtépkedés hozzátartozik a repertoáromhoz, a Bundesligában és a Premier League-ben is előfordult, hogy ezzel az eszközzel éltem. Ez csupán egy kis csibészség, így akarom a kapum előtt álló támadó figyelmét elvonni.

Mások mezeket tépkednek, rátaposnak az ellenfél lábára, én néha gatyát rángatok. De nem azért csinálom, mert nem tisztelem az ellenfelet, egyszerűen mindenáron győzni szeretnék” – nyilatkozta a 42 éves kapus.

Aki elismerte, volt már sokkal jobb idénye a mostaninál, és már eldöntötte, mikor vonul vissza, de még nem akarja nyilvánosságra hozni. Csapata, a Haladás helyzete egyre reménytelenebb, 12 körrel a vége előtt 14 pont a hátránya a legrosszabb bennmaradó, a Diósgyőr mögött.

Olvasói sztorik