Magyar foci

Korábbi sikeredző jelentkezett be az Újpest kispadjára

Mészöly Géza harmadszor is elvállalná a feladatot.

Mészöly Géza az Újpest FC-nél 2004–2006-ig állt a klub szolgálatában, vezetőedzőként két második helyet is begyűjtött a csapattal. Ezután a Vasashoz szerződött, majd 2010 áprilisától ismét a lilák kispadján találta magát. Valamivel több mint egy év után menesztették, de a szurkolók ma is őt látnák legszívesebben edzőként – írja a Bors, amely interjút készített a szakemberrel.

Bevallom, naponta figyeltem az interneten az álomcsapat voksolását – mondta Mészöly. – Nem tagadom, reménykedtem, hogy a szurkolók nem felejtettek el. A vége felé már bíztam a sikerben, hiszen egyre többen mondták, Géza, te vezeted a listát.

Összeállt a nagy csapat!Szurkolóink szavazatai alapján íme az elmúlt 30 év dream teamje Újpesten.⚽Részletek a lenti linken:🔽https://bit.ly/2Rm8K2i

Közzétette: Újpest FC (hivatalos) – 2019. január 28., hétfő

– A drukkerek értenek a focihoz. A „csapatomba” a legjobb futballisták kerültek, erősebb gárdát, képzettebb és jobb labdarúgókat magam sem tudtam volna a kezdőbe tenni, persze a kispadra ültetettek is gond nélkül beszállhatnának a mérkőzésbe. Tehát számítok Litauszkira, Eszenyire és a többiekre – kommentálta az összeállítást.

Bár az Újpestnek több mint öt éve ugyanaz a vezetőedzője a szerb Nebojsa Vignjevics révén, a lap megkérdezte Mészölyt, hogy lenne még az újpes­tiek vezetőedzője.

– Miért ne? Végül is három a magyar igazság. De félre a tréfával, az ajtót én nem csaptam be magam után a Megyeri úton. Ha szükség van rám, állok a kihívás elébe, ugyanis a szívem még mindig visszahúz Újpestre.

Címlapkép: haladas.hu

Olvasói sztorik