Magyar foci

Átigazolási szenzáció: bejelentette új játékosát a Honvéd

Az NB I-be igazolt a finoman szólva is "problémás" támadó-középpályás.

A német-tunéziai Änis Ben-Hatira másfél évre kötelezte el magát Budapest Honvédhoz – írja honlapján az NB I-es csapat.

A 30 esztendős támadó középpályás 11 alkalommal lépett pályára a tunéziai nemzeti együttesben. Berlinben született, négy éven keresztül a Hertha BSC utánpótlás együtteseiben nevelkedett. Felnőttként a Hamburger SV, az MSV Duisburg, az Eintracht Franfurt, a Hertha BSC és a Darmstadt profija is volt, majd a török Gaziantespor, illetve a tunéziai Esperance gárdáját erősítette.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk berlini balhéjáról, és arról, hogy a vádak szerint radikális nézeteket vall. A Honvédnál azt mondják, tudnak múltjáról.

Természetesen klubunk is tisztában van Änis Ben-Hatira múltjával, tudunk a korábbi, kisebb és nagyobb viharokat kavaró történetekről, a Budapest Honvéd azonban labdarúgóként tekint Änis Ben Hatirára, és úgy gondoljuk – ahogy a bundabotránya után Davide Lanzafame – a tunéziai-német középpályás is megérdemel egy újabb esélyt. Ezt az esélyt pedig megkapja klubunktól, bízunk és hiszünk benne, és a játékossal az élen mindenki azért dolgozik, hogy Änis Ben-Hatirának a pályán mutatott teljesítményéről beszéljenek az emberek.

Kiemelt fotó: honvedfc.hu

Olvasói sztorik