A PAOK edzője a hozzáállással elégedett volt, a teljesítménnyel kevésbé

Razvan Lucescu szerint lehet, hogy ha van még hat meccsük a Vidi ellen, mind a hatot megnyerik.

A Vidi szenzációs, kettős győzelemmel tudta le a PAOK elleni „párharcot” az Európa Liga csoportkörében. Marko Nikolics, a fehérváriak edzője rendkívül elégedett volt csapata teljesítményével, a görögök trénere, Razvan Lucescu azonban csak egy valamiben látott igazán jót:

Az egyértelmű, hogy melyik volt a minőségibb együttes, melyik próbált igazán játszani és melyik volt az, amelyik előrevágott labdákkal operált. Az ellenfelünk egy helyzetet sem tudott kialakítani, de ők nyertek két meccset. Az eredmény őket igazolja. A fociban néha nem könnyű összehasonlítani a csapatokat, lehet, hogy ha van még hat meccsünk a Vidi ellen, mind a hatot megnyerjük. Persze a labdarúgásban időről időre előfordul, hogy olyan gárdákkal találkozol, amelyek csak védekeznek, de képtelen vagy mattolni őket. A játékosaim mai hozzáállásával elégedett voltam, mindenki megtett mindent, de a teljesítménnyel nem.

A kettős vereség ellenére azonban Lucescu edző nem aggódik a továbbiak miatt, hiszen még van esélyük túljutni a csoportkörön:

Kiesés? Nem. Még nem estünk ki. Van hátra két mérkőzés, ha ők kikapnak mi nyerünk, továbbjuthatunk.”

A Vidi játékosai sem hagyták szó nélkül az újabb győzelmet. Fiola és Vinícius felfedte a Vidi-csoda titkát, Pátkai pedig rúgott még egy nagyot a padlót fogó görögökbe.