Nemzetközi foci

Pátkai: Nehezebb meccs volt, mert csak 1-0-ra nyertünk

Georgi Milanov úgy érzi, a BATE elleni következő találkozó felér majd egy döntővel.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a görögországi mérkőzés után ezúttal a Groupama Arénában verte meg a PAOK-ot a Mol Vidi FC az Európa Liga-csoportkörben, így nagy lépést tett a továbbjutás felé. A meccs utáni ünneplést követően a gólszerző Georgi Milanov – érdemes újra és újra megnézni Milanov bikafejesét, ami három pontot ért – és a középpálya motorja, Pátkai Máté értékelte a találkozót a Sport1 Tv-nek.

Köszönöm az elképesztőt támogatást a szurkolóktól, nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, de nagyon okosan játszottunk. Kihasználtuk a helyzetünket, nekem sikerült gólt lőnöm, ettől nagyon boldog vagyok. Kaptam egy kis rúgást, nem tudtam folytatni a játékot, jobb volt így átadni a helyemet egy százszázalékos állapotban lévő játékosnak. A BATE- elleni találkozó egy döntővel ér majd fel, de addig még lesznek bajnokijaink, csak azokra koncentrálunk – mondta a bolgár labdarúgó.

Willian felesége megmutatta az elképesztően szexi popsiját – FOTÓ
Vanessa Martins híres életmód blogger, de az Instagram-oldalán is nagyon népszerű.

Pátkai azzal kezdte, hogy nem volt meglepő a játék képe, hiszen az Európa Ligában már csak így megy, a nemzetközi porondon általában védekezésre kényszerül a Vidi.

Ahogyan az edzőnk is elmondta, azokon a meccseken vagyunk sikeresek, ahol hatékonyak vagyunk a támadásban, de közben kevesebbet van nálunk a labda. Jól védekeztünk, a PAOK-nak nem is volt igazán kidolgozott helyzete, ami az egész csapatot dicséri. Kovácsiknak kevés dolga volt, mondtam is neki, hogy nem kellett sok labdát fognia, de természetesen ő is kellett a gőzelemhez, jó kirúgásai voltak, jól irányította a védelmet. Legfőképpen meddő volt az ellenfél labdabirtoklása, nem tudtak eljutni veszélyes helyzetekig, lezártuk a széleket, középen pedig nem tudtak áttörni minket – mondta Pátkai, majd csattanós választ adott arra a kérdésre, hogy a szaloniki meccsen tartalékosan felálló PAOK ellen ezúttal nehezebb volt-e játszani így, hogy visszatért néhány alapember a kezdőbe. – Nehezebb volt, mert csak 1-0-ra nyertünk… Lehet, hogy picit lenéztek minket az előző meccsen,hiszen a PAOK magasabban jegyzett csapat. Talán jobban felszívták magukat most, de ma nem sikerült minket áttörni.

címlapfotó: Kisbenedek Attila / AFP

Olvasói sztorik