Magyar foci

Sokkolta a Vidit Dzsudzsák Balázs fizetési igénye?

Ismét a pénz döntött: irány Dubaj?

Sajtóhírek szerint Dzsudzsák Balázs havi hetvenezer euróért, vagyis csaknem 23 millió forintért igazolt volna Székesfehérvárra. Amint azt tudjuk, a megállapodás elmaradt, a tíz éve légiósként szereplő válogatott labdarúgó nem jön a Vidibe, a csakfoci.hu szerint azért, mert a klub vezérkara ennyi pénzt nem volt hajlandó kifizetni.

Minden bizonnyal nem elsősorban arról van szó, hogy az Európa Liga csoportkörével igencsak jól járó Vidi nem tudta volna kigazdálkodni Dzsudzsák bérét, sokkal inkább arról, hogy a szerződtetése (és annak anyagi vonzata) feszültséget okozott volna az öltözőben.

Ahogy azt az év elején megírtuk, a Vidi már Huszti Szabolcs hazacsábításával is „feszegette a határokat”, a Franciaországban, Németországban, Oroszországban és Kínában is megforduló középpályás fizetése is kiugró idehaza – itt mutattuk, mennyi az annyi.

Hihetetlen, Ronaldinho miket mondott Messiről
Naná, hogy Ronaldo is szóba került.

Dzsudzsák Balázs félelmetes pénzért futballozott az elmúlt években, és biztosak lehetünk benne, az esetleges új kérője, az arab Sabab al-Ahli Dubai FC szintén kecsegtető ajánlatot tehet a számára. A Rangadó több menedzsert is megkeresett, és abban mindenki egyet értett, hogy 1-1.2 millió eurós éves pénzt biztosan megkaphat az Egyesült Arab Emirátusokban.

Amint azt nemrég megírtuk, Dzsudzsák több külföldi ajánlatot is visszautasított az elmúlt napokban, igencsak jó pénzért mehetett volna a „világ végére” (nem Hamburgba, annál sokkal, de sokkal messzebb).

A Vidi tegnap éjfélig adhatta le az Európa Liga főtábláján szereplő huszonöt fős játékoskeretét – Dzsudzsák Balázs nincs a listán…

Nyitókép: Twitter/al-Vahda

Olvasói sztorik