Magyar foci

A Sport Tv-re költözik a Vidi és az Európa Liga – hivatalos

Övék lett az első választási lehetőség.

Az UEFA és az AMC Networks International – Central and Northern Europe megállapodásának értelmében a 2018–2019-es szezontól Magyarországon a Sport Tv megszerzett egy olyan közvetítési jogot, amelynek mérkőzéseit a nézők korábban sohasem láthatták a Sport1-en, illetve a Sport2-n: az Európa Liga küzdelmeit!

A nemzetközi kupasorozat minden játéknapján a Sport Tv-é az első választási lehetőség. A ránk váró szezonban a csoportkör szeptember 20-án, csütörtökön kezdődik, a döntőt május 29-én, szerdán rendezik Bakuban, Azerbajdzsánban – írja a csatorna közleménye. A televíziós közvetítések áldatlan hazai helyzetéről legutóbb itt írtunk részletesen.

Sztárcsapatok várnak a Vidire az Európa Ligában
Villarreal, Leverkusen, Chelsea, Arsenal, Lazio, Milan.

Az már most biztos, hogy olyan világhírű csapatok vesznek részt az aktuális kiírásban, mint az Arsenal, a Chelsea, a Milan, az Olympique Marseille vagy a Leverkusen, és persze kedd este kiderült, hogy a magyar bajnokság címvédője, a Vidi FC is itt folytatja nemzetközi szereplését. Hozzájuk még több neves klub csatlakozhat, a csoportkör 48 csapatos névsora csütörtökön este, az Európa Liga playoffköre után lesz végleges.

Az UEFA a csoportkör sorsolását augusztus 31-én pénteken rendezi meg Monacóban, ezt a Sport1 élőben közvetíti.

Ekkor derül fény arra is, hogy a sorsolást a negyedik kalapból váró Vidi FC mely együttesekkel kerül egy négyesbe, nagy esély van rá, hogy legalább egy sztárcsapat érkezik majd Budapestre ellenfélként.

Címlapkép: molvidi.hu

Olvasói sztorik