Magyar foci bajnokok ligája

Juhász szerint a leggyengébb BL-selejtezős ellenfelüktől kaptak ki

A Vidi csapatkapitánya kissé bosszúsan nyilatkozott a lefújás után.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Mol Vidi FC 1-1-es döntetlent ért el az AEK Athén otthonában, a görög csapat így 3-2-es összesítéssel jutott a BL-főtáblára, míg a fehérváriak ősszel az Európa Ligában folytathatják szereplésüket. A görög csapat vezetőedzőjének bicskanyitogató nyilatkozatát ITT olvashatod. 

Juhász Roland a hajrában centikre volt a hosszabbítást érő találattól, a lefújás után így értékelt az M4 Sport kamerái előtt.

Hasonló volt a mérkőzés képe, mint az elsőé, az utolsó harminc perc egyértelműen a miénk volt. Pici szerencse hiányzott, nem úgy pattant a labda, a hazai kapus nagyot védett, illetve az ellenfél taktikusan tördelte a játékunkat, az időt húzta… Emiatt bosszús vagyok, mert nagyon közel voltunk a BL-főtáblához. Az elmúlt három ellenfél közül a leggyengébb ellen maradtunk alul. Persze gratulálok az AEK-nek, sok sikert kívánok nekik a BL-ben. Nekük pici szerencse hiányzott, de mindent beleadtunk, a két mérkőzés alapján büszke vagyok a csapatra, annak ellenére hogy nem jutottunk a BL-főtáblára. Hétről hétre megmutattuk, hogy joggal leszünk ott az európai főtáblán.

címlapkép: molvidi.hu

Olvasói sztorik