Magyar foci

Rudolf máris távozik Balmazújvárosból?

A Rangadó információi szerint „viszi" magával Horváth Ferencet is.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus FC háza táján az elmúlt napokban több személyi változás is történt. Múlt pénteken megírtuk: közös megegyezéssel szerződést bontott a klub és Dr. Elbert Gábor, aki sportszakmai ügyvezetőként dolgozott tavaly nyáron óta Nyíregyházán. Hétfőn aztán robbant az újabb bomba: a nyírségi egyesület közös megegyezéssel szerződést bontott Bene Ferenccel is. A szakmai igazgató – Elberthez hasonlóan – tavaly nyáron érkezett a klubhoz, azóta segítette a stáb munkáját.

Új szakmai stáb alakul Nyíregyházán?

A Rangadó.hu értesülése szerint Urbán Viktor, a Nyíregyháza Spartacus februárban kinevezett ügyvezetője már többször egyeztetett a jövőről Rudolf Gergellyel.

A hírek szerint az élvonalbeli Balmazújváros labdarúgója sportigazgatóként térhet vissza nyáron a Szparihoz. Így nem volna meglepetés, ha vele együtt érkezne edzőnek Horváth Ferenc is.

Mint ismert, Rudolf télen igazolt a hajdúságaikhoz, azzal a céllal, hogy segítse az élvonalban tartani az egyesületet. (A Balmaz jelenleg tizedik, a csatár három gólnál jár.) A korábbi huszonhétszeres magyar válogatott Rudolf korábban játékosként már megfordult Nyíregyházán – a 2016–2017-es szezonban huszonkilenc NB II-es mérkőzésen kilenc találatig jutott.

Rudolf máris visszatér Nyíregyházára? Fotó: balmazfoci.hu

címlapkép: DVTK.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik