NB I

Továbbra is veszélyben a DVTK, nagy pofont kapott az újonctól

Hihetetlen izgalmas meccs az NB I-ben.

Puhatolózással indult a találkozó, de a későbbiekben sem váltott öldöklőre az iram. A DVTK gyorsan magához ragadta a kezdeményezést. Ugrai és Joannidisz is vezetést szerezhetett volna a miskolciaknak, de az utolsó pillanatban mindig menteni tudtak a balmazújvárosiak.

A gólcsend a 46. percben tört meg, Joannidisz bal oldali labdájára érkezett Óvári, aki az üres kapuba csúsztatott. 0-1. A gól alaposan felpiszkálta a Balmazújvárost. Horváth Ferenc csapata sebességet váltott, Vajda a 70. és a 78. percben is kapufát lőtt.

Az igazi csattanó azonban a végén jött. A Balmazújváros a 88. és a 90. percben is rúghatott egy büntetőt, és 2-1-re megnyerte a mérkőzést. Rudolf rúgta mindkét gólt.

OTP Bank Liga, 26. forduló

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Diósgyőri VTK 2-1 (0-0)

Balmazújváros, Városi Stadion
Játékvezető: Andó-Szabó Sándor
Balmazújváros: Horváth – Habovda (Kónya 88.), Rus, Tamás, Uzoma – Vajda, Maisuradze (Batarelo 56.), Haris, Rudolf G. – Andrics (Harsányi 66.) , Arabuli. Vezetőedző: Horváth Ferenc
DVTK: Antal B. – Eperjesi, Tamás, Lipták, Shestakov – Vela, Óvári , Tóth , Busai – Ioannidis (Kocsis 52.),, Ugrai (Szarka 81.). Vezetőedző: Bódog Tamás

Gólszerzők: Rudolf G. (88., 90.), illetve Óvári (46.)

Olvasói sztorik