Magyar foci

Egyre többet sörözik a korábbi magyar válogatott kapus

Andrés Iniestához hasonlíthatjuk.

Bogdán Ádám 2016 novemberében szenvedett komoly térdsérülést, és 16 hónap kihagyás után csak a közelmúltban védett ismét a Liverpool tartalékcsapatában.

A Digisport híradójában, a Sport 24 című műsorban elmondta, ez a hosszú kényszerpihenő arra is lehetőséget biztosított, hogy a civil életét építse.

A korábbi magyar válogatott kapus úgy fogalmazott, a sajnálatos sérülése volt a lökés, hiszen nem kellett edzésről-edzésre készülnie, illetve minden hétvégén mérkőzést játszania.

Nyilvánvalóan a regenerációra kellett koncentrálnom, de a szombati, nagyon fontos mérkőzések nélkül. Lehetőségem nyílt arra, hogy valami teljesen mással kezdjek el foglalkozni – mondta a 30 éves kapus.

A Manchesterben élő futballistának egyébként így is kevés ideje van az új projektre, ezért az öccsére hárul a munka oroszlánrésze.

Mindent megbeszélünk reggel, délben, este, közösen döntünk a dolgokról, de Magyarországon én vagyok felelős mindenért, hogy megvalósítsam az ötletet – mondta Bogdán Botond.

Nem Bogdán Ádám az egyetlen focista, aki elmondhatja magáról, hogy saját italmárkája van, de az biztos, hogy Magyarországon jelenleg ez még nem megszokott üzleti modell.

Gasztronómiai élménnyé vált, és a borozással, a borkészítéssel lehetne párhuzamot vonni, Iniestának van például borászata. Elmegyünk a minőségi sörkészítés irányába, ami élményt nyújt, miközben nem arról van szó, hogy megiszunk tizennyolcat – magyarázta.

A Red Viking Co. két zászlóshajóját Red és a Gold Vikingnek hívják, és jelenleg csak webshopban és a fővárosban, a Neked Csak Dezső elnevezésű helyen kapható.

Olvasói sztorik