Magyar foci

Elsöpri a szurkolók haragja Storckot?

„Szenvedtünk, verességgel felérő győzelem, homokra nem lehet házat építeni” – a szurkolóknál betelt a pohár.

Korábban több ízben beszámoltunk, hogy a magyar válogatott 1-0-s győzelemmel zárta szereplését a vb-selejezős sorozatban, a mieink Böde Dániel találatával gyűrték le Feröer-szigetek játékosait és tartották meg harmadik helyezésüket a kvartettben.

DURVA NYILATKOZAT!
Storck: Nem könnyű úgy focizni, hogy a magyar szurkolók az ellenfelet támogatják

A helyszínen helyet foglaló szurkolók több ízben kifejtettek, mennyire nem elégedett a csapat kedd esti játékával, vagy éppen Storck kapitány munkájával, ezúttal pedig megmutatjuk, hogy a Rangadó.hu olvasói miképpen vélekednek a német szakember munkásságáról.

Honlapunk olvasói hozzászólás formájában adtak hangot elégedetlenségüknek

Te reformokat???? Egy szélhámos német vagy, aki hazájában csak egy senki volna! Köszönd meg Dárdai Palinak, hogy eddig ennyi pénzt tudtál keresni a semmiért, az egész bagázsoddal együtt!
Homokra nem lehet házat építeni. Nem az építész a rossz, az anyag gyenge.
Bravó! Megvertük a világ ranglista 93. csapatát egy góllal, tehát minden rendben van? Storck úr ismét megmenekült, de lehet, hogy ha kikapunk, akkor is maradhatna szövetségi kapitánynak! Az MLSZ-ből valaki mondja már meg, hogy legalább Andorra után miért nem küldték el a francba?
Negyvenhárom százalékot teljesítettek a fiúk! Ez bizony kevés, nincs olyan munkahely, ahol ilyen hatékonysággal megtűrnének valakit! Az pedig, hogy Storck úr ennyi fizetést kap, nem csak az Ő hibája! A sajtó is hibás, hisz ha valaki 10 meccsből egyszer eltalálja a labdát, már sztárként kezelik. A profi futballhoz profi labdarúgók és edzők kellenek, jelenleg ez nálunk hiánycikk!
Nem könnyű úgy szurkolni, hogy tudjuk, 33 milliót kapsz havonta botlábú fiaink 5-7 milliót, és egy 50 ezer főt számláló állam buszsofőrökből és halászokból álló csapatát nem sikerül legyőzni csak kínkeservesen!
Ne csodálkozzon a szurkolókon. Kínszenvedés volt még tv-n keresztül is nézni ezt a magyar csapatot. Csapatot? Ez minden, csak nem csapat. A nemzeti tizenegy olyan szinten játszik, hogyha valamelyik ezer lakosú faluba összekapkodnánk tizenegy férfit, azok is többet tudnának produkálni, mint ezek.
ISMÉT SZENVEDTÜNK! HÚZZON HAZA A SVÁB!
Takarodjon innen!!!!!
Egy vereséggel felérő győzelem!
Soha nem drukkoltam magyar csapat ellen semmilyen sportágban, de tegnap szerettem volna, hogy a feröeri csapat rúgjon egy gólt! Nem állt messze tőle, de a magyar csapat megúszta és megúszta Storck úr is! Lehet, hogy ha kikapunk, azt is megúszta volna? De miért? Évi több mint 200 millióért mit tett a szövetségi kapitány? Ugyanott tartunk, ahol voltunk 30 éve, pedig voltak itt már szuper szövetségi kapitányok, persze hatalmas pénzekért! Kedves MLSZ! Kezdjük el újra egy magyar kapitánnyal!
Böde Dani megmentette már sokadszorra a válogatottat!!! Storck takarodj!!!
Értékelhetetlen. Ha a Böde nem áll be, akkor helyzetünk sincsen. Ki ez az Eppel?? Hol van Nikolic, Németh Krisztián???
Micsoda mázlista ez a Storck! Most folytathatja a nagy semmit, gigantikus fizetésért. Ez az ember nem viszi előre a magyar labdarugást. Takarodjon!!

Olvasói sztorik