Magyar foci

Kleinheisler külföldre igazol

A Ferencváros is érdeklődik iránta, ám Kleinheisler László elsősorban külföldi ajánlatra vár. Mint megtudtuk, jó eséllyel néhány héten belül eldől a válogatott középpályás sorsa.

Kapcsolódó cikkek

Jól ismert Bernd Storck szövetségi kapitány felfedezettjének furcsa története: a Videoton „jegeli”, amiért nem akarta meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését. Kleinheisler hős lett a Norvégiának lőtt oslói góljával, majd az Eb-pótselejtező visszavágóján nyújtott harcos játékával, nem csoda, hogy azóta kétnaponta röppennek fel új hírek vele kapcsolatban.

A legújabb – melyet a Nemzeti Sport Online írt meg -, hogy a vörös hajú futballista felkeltette az éllovas FTC érdeklődését. A Rangadó.hu, a témában igencsak jól tájékozott informátora megerősítette az információt, hozzátéve, mindez egyelőre nem több tapogatózásánál. Úgy tudjuk, Kleinheisler Lászlót a büszkeségen túl olyan nagyon nem mozgatta meg a Fradi „bejelentkezése”, már csak azért sem, mert továbbra is külföldre vágyik.

A jelek szerint a Videoton kész tárgyalni a játékossal, illetve az esetleges kérőkkel, oldódni látszik a fagyos hangulat, így jó esély mutatkozik rá, hogy a Videoton NB III-as keretével készülő Kleinheisler már a téli igazolási időszakban – azaz néhány héten belül – klubot vált. Ahogy arról már beszámoltunk, a lengyel vonal tűnik a legvalószínűbbnek vele kapcsolatban (a Slask Wroclaw már korábban vitte volna), de mostanában már olasz együttesek (Udinese, Genoa) érdeklődéséről is hallani.

Forrásunk határozottan leszögezte: a 21 éves focista elhatározta, ha egy mód van rá, búcsút int Magyarországnak, és a határokon túl akarja kipróbálni magát.

Olvasói sztorik