Légiósok

Már nem csak a MLS-csapatok, a bukik is tartanak Nikolicstól

David Villát még nem előzte meg a magyar, de ő a második legesélyesebb és legnépszerűbb.

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság 2018-as szezonja hétvégén rajtol, ezúttal négy magyar játékos lesz érdekelt az MLS-ben. Nikolics Nemanja és a Chicago Fire, Stieber Zoltán és a D.C. United, Németh Krisztián és a New England Revolution valamint Sallói Dániel és a Sporting Kansas City miatt figyelhetünk kiemelten a tengerentúli liga eseményeire.

HÍRZUHATAG

Konteó
Példátlan elmélet áll a Neymar-sérülés hátterében?
Jön, jön, jön
Gera Zoltán elárulta, mikor tér vissza
Elment a gólkirály
Gyászszünet valamennyi spanyol meccs előtt

Nikolics Nemanja tavaly, első MLS-szezonjában rögvest gólkirályi címet szerzett, igaz, egy évvel ezelőtt (2017-ben) még nem bíztak annyira a fogadóirodák a magyar játékos összetett győzelmében. Akkoriban éppen befért honfitársunk a Top10-be, és az esetleges gólkirályi címe előzetesen tizenhat, illetve tizennyolc szoros pénzt fizetett.

Nikolics és a gólkirályi oddsok 2017-ban Fotó: Facebook

Nikolics hamar letette névjegyét a Chicago Fire színeiben, ennek köszönhetően a 2018-as oddsoknál rögvest a második helyre ugrott elő (9/2) – holtversenyben Josef Martinezzel, őket csak – az előzetesen legesélyesebb – David Villa (4) előzi meg a sorban.

Nikolics és a gólkirályi oddsok 2018-ben Fotó: oddschecker.com

Az Oddschecker oldalán azt is láthatjuk, hogy a fogadók ezidáig kikre tették fel pénzüket. Ez alapján megállapíthatjuk, hogy Nikolics Nemanja 20,51 százalékkal a második legnépszerűbb, míg David Villa mellett csupán az összes fogadók 13 százaléka tette le voksát.

Nikolicsra kötötték eddig a második legtöbb fogadást Fotó: oddschecker.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik