Légiósok

Nikolics: Még az is lehet, hogy maradunk Varsóban…

A csatár a Dundalk elleni visszavágó után hozza meg a végleges döntést átigazolásáról, amely előtt felesége véleményét is kikéri.

Kapcsolódó cikkek

Ontja a gólokat a BL-selejtezőben Nikolics Nemanja. A Dundalk ellen 2-0-ra idegenben megnyert BL-rájátszás során csapata, a Legia létfontosságú első találatát szerezte, tizenegyesből. A magyar válogatott támadó immár ötödször volt eredményes a selejtezők során, így klubpályafutása egyik legnagyobb sikerének kapujában áll. Ám a sorsa jövő héten mégis új fordulatot vehet. Nikolics a szerda esti mérkőzés után ugyanis egy lengyel tévécsatornának elismerte: van egy konkrét, nagyon jó ajánlata. Habár csapatnevet nem mondott, menedzsere, Fi­lipovics Vladan korábban elárulta: az angol élvonal újonca, a Hull City élénk érdeklődést mutat iránta.

– Nagyon boldog va­gyok, hogy sikerült az értékesített büntetőmmel közelebb segíteni a Legiát a BL-csoportkörös szerepléshez – árulta el a BorsnakNikolics. – Habár sokan azt hiszik, egy tizenegyest könnyű gólra váltani, amikor ilyen hatalmas a tét, szükség van a hidegvérre. Azért is büszke vagyok, mert a karrieremmel kapcsolatos hírektől is sikerült függetleníteni magam.

A csatár hozzátette: a Dundalk elleni visszavágó után hozza meg a végleges döntést, amely előtt felesége véleményét is kikéri.

– Nagyon jól érezzük magunkat Varsóban, és hatalmas dolog lenne a Legiával a BL-ben szerepelni, de azt is mérlegelni kell, nem biztos, hogy lesz még egy ilyen ajánlatom. A csoportkörrel a klub nagy álma válna valóra, és én a varsói visszavágón mindent meg is teszek majd a sikerért. Hogy azután mi történik, meglátjuk. Még az is lehet, hogy maradunk Varsóban…

Olvasói sztorik