Légiósok

Balogh-, Nikolics- és Lovrencsics-gólokért is szoríthatunk vasárnap

Bogdán Ádám Liverpoolja Ligakupa-döntőt játszik – sajnos a magyar kapus játékára kicsi az esély.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vasárnap – Ligakupa-döntőt játszik a Liverpool

Bár a sorozat elején Bogdán Ádám bravúrjainak köszönhette a Liverpool FC, hogy továbbjutott, a magyar kapus aligha kap lehetőséget a vasárnapi, Manchester City elleni Ligakupa-fináléban.

Köteles László együttese, a KRC Genk a belga bajnokság 28. fordulójában a listavezető Club Brugge ellen lép pályára.

A holland első osztályban maradásért harcoló, Vida Krisztofert is soraiban tudó De Graafschap az Otigba Kenneth-féle Heerenveen-védelem ellen harcol a 25. fordulóban.

Három magyar érdekeltségű mérkőzést rendeznek a lengyel első osztály 24. fordulójának vasárnapi játéknapján. Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő együttese, a Lech Poznan a Jagielloniával játszik; Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin a Termalica ellen készül; a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Legia Warszawa pedig a Ruch Chorzow ellen lép pályára odahaza.

Huszti Szabolcs múlt hét végén betegen vállalta a játékot az Eintracht Frankfurtban. Csapata a 23. fordulóban a Schalke 04-et fogadja. A másodosztályban Kalmár Zsolt a másik frankfurti csapatban, az FSV-ben bizonyíthat: a 23. fordulóban a Braunschweiggel csapnak össze.

Az olasz élvonal (Serie A) 27. fordulójában Balogh Norbert csapata, a Palermo a Bolognával meccsel.

Hétfő – Olasz meccsek zárják a hétvégét

Az olasz másodosztály 29. fordulójában Adorján Krisztián csapata, a Novara a Cagliari ellen lép pályára idegenben, míg a harmadosztály B-csoportjában Forgács Dávid klubja, az AC Pisa a Carrarese ellen meccsel a 24. fordulóban.

Olvasói sztorik