Légiósok

Mervó távozik Svájcból, már meg is érkezett új csapatához

Orvosi vizsgálat vár rá a lengyel Slask Wroclawnál.

Kapcsolódó cikkek

A Slask Wroclaw délután bejelentette Mervó megérkezését. A klub honlapjaaz U20-as vébé sztárjaként mutatja be a magyar támadót, aki egyelőre orvosi vizsgálaton vesz részt a sziléziai csapatnál. Bemutatásánál leírják, hogy öt gólt lőtt az új-zélandi korosztályos világbajnokságon, valamint azt is, hogy Puskás Ferenc mellett a brazil Ronaldo a kedvence.

Korábban

A csakfoci.hu értesülései szerint újabb magyar játékos szerződhet Lengyelországba: Mervó Bence kölcsönben az Ekstraklasában folytatja pályafutását. A Bernd Storck által a válogatott keretébe is behívott támadó a telki edzőtáborából nem Svájcba utazott vissza a Sionhoz – ahogy azt nekünk tegnap nyilatkozta –, hanem Lengyelországba ment orvosi vizsgálatra.

Úgy tudjuk, a célállomás a Slask Wroclaw csapata lehet, amelynek már van egy magyar játékosa Gosztonyi András révén, és amely jelenleg 12. a tabellán. A csakfoci.hu elérte Pataky Tibort, az U20-as világbajnokság gólkirályát képviselő CMG menedzseriroda egyik ügyvezetőjét. A jelenleg Lengyelországban tartózkodó menedzser megerősítette a klubváltás hírét.

– Bence számára kulcsfontosságú a minél több játéklehetőség, és a Sion vezetőivel is egyeztetve arra a megállapodásra jutottunk, hogy a következő fél évben, nyárig kölcsönben máshol folytatja a játékos. Lengyelországból van komoly érdeklődés, így komoly esélye van annak, hogy Bence nyárig az Ekstraklasa egyik csapatánál szerepel kölcsönben – nyilatkozta.

Olvasói sztorik